Borgmester Erik Lauritzen er yderst tilfreds med klimaplanen

22. juni 2020 Politik

Regeringen og alle Folketingets partier undtagen Nye Borgerlige er natten til mandag blevet enige om en klimaaftale, der giver CO2-reduktioner på 3,4 millioner tons og baner vej for en CO2-afgift.

“Den viser, at vi har en regering, der gør al snak om, at den ikke gør noget ved de større mål, til skamme”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Han synes, det er en rigtig god aftale, der er landet.

“Der er flere gode elementer, som spiller ind i vores egen ProjectZero-vision med fokus på energieffektiviseringer og digitalisering. Det er vi ret gode til her hos os. Det også den vej, vi vil”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftalen handler også om at styrke brugens af biogas.

“Og her vi er vi godt med og vi arbejder også på at udfase brugen af olie og naturgas, som skal erstattes med fjernvarme, jordvarme, varmepoumper og andet”, siger Erik Lauritzen.

Han mener, at regeringen må have rådført sig med nogle af de store virksomheder.

Du kan læse mere om Klimaplanen her på Altinget

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...