Borgmester takkede de byrødder som stopper i lokalpolitik

23. december 2021 Politik

Inden selve byrådsmødet gik i gang onsdag eftermiddag, gjorde borgmester Erik Lauritzen opmærksom på, at det var årets og byrådsperiodens sidste møde.

“Fra januar er det et nyt byråd, som tager over og der er en del af Jer, som trækker jer tilbage. Nogle af jer efter kort tid i lokalpolitik og andre efter meget lang tid”, sagde Erik Lauritzen.

De afgående byrådsmedlemmer er: Erlings Taul Jensen, Jesper Kock, Svend Erik Petersen og Helge Larsen fra Socialdemokratiet. Slesvigsk Parti skal undvære Dieter Jessen og Gerhard Bertelsen og fra Venstre er det Claus Klaris, Peter Hansen og Heidi Frederikke Jørgensen, som takker af. Det samme gør Dorthe Mehlberg og Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti og Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

“I skal alle have tak for det, som I har gjort for det lokale demokrati og for fællesskabet”, sagde borgmesteren.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...