Borgmesteren glæder sig over Sønderborg bliver en del at Touren

21. februar 2019 Kultur

Borgmester Erik Lauritzen skriver på Facebook:

4. juli 2021: Drøm dig hen til volden ved Sønderborg Slot.

Forestil dig cirka 160 svedende mænd på cykler og i farvestrålende trøjer – en enkelt af dem i en markant gul trøje. Forestil dig, hvordan Sønderborg og oplandet ser ud når Verdens allerstørste cykelløb og den 3. Største sportsbegivenhed i verden overhovedet, kommer til Sønderborg.

Det er helt utroligt!

Det lykkedes!

Det, som vi sammen med stærke cykelpersonligheder, staten og flere kommuner har kæmpet for – og investeret i – bliver til virkelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er stolt over at et samlet byråd slet ikke var i tvivl da muligheden viste sig for at vi i Sønderborg kunne blive en del af Tour de France.

3. etape i 2021 vil gå fra Vejle til Sønderborg og vi får lov at sende rytterne og hele det kæmpestore følge videre til Frankrig.

Der forestår et kæmpe arbejde lokalt i Sønderborg når vi skal vise -igen- at vi kan det der med store arrangementer. Det kommer til at kræve samarbejde kommune, erhvervsliv,kulturarrangører, handelsdrivende, foreninger og masser af frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber alle er klar.

Jeg vil ved denne lejligheden gerne fremhæve en enkelt person – Jesper Schack – som har været afgørende for, at man stoler på at Sønderborg er klar til opgaven.
I går skrev jeg sammen med de øvrige parter under på aftalen.

Det var en fantastisk følelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...