Borgmesteren glæder sig over Sønderborg bliver en del at Touren

21. februar 2019 Kultur

Borgmester Erik Lauritzen skriver på Facebook:

4. juli 2021: Drøm dig hen til volden ved Sønderborg Slot.

Forestil dig cirka 160 svedende mænd på cykler og i farvestrålende trøjer – en enkelt af dem i en markant gul trøje. Forestil dig, hvordan Sønderborg og oplandet ser ud når Verdens allerstørste cykelløb og den 3. Største sportsbegivenhed i verden overhovedet, kommer til Sønderborg.

Det er helt utroligt!

Det lykkedes!

Det, som vi sammen med stærke cykelpersonligheder, staten og flere kommuner har kæmpet for – og investeret i – bliver til virkelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er stolt over at et samlet byråd slet ikke var i tvivl da muligheden viste sig for at vi i Sønderborg kunne blive en del af Tour de France.

3. etape i 2021 vil gå fra Vejle til Sønderborg og vi får lov at sende rytterne og hele det kæmpestore følge videre til Frankrig.

Der forestår et kæmpe arbejde lokalt i Sønderborg når vi skal vise -igen- at vi kan det der med store arrangementer. Det kommer til at kræve samarbejde kommune, erhvervsliv,kulturarrangører, handelsdrivende, foreninger og masser af frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber alle er klar.

Jeg vil ved denne lejligheden gerne fremhæve en enkelt person – Jesper Schack – som har været afgørende for, at man stoler på at Sønderborg er klar til opgaven.
I går skrev jeg sammen med de øvrige parter under på aftalen.

Det var en fantastisk følelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...