Borgmesteren holder sig fri af budget-efterdønningerne

23. september 2016 Politik

 

Efter viceborgmester Aase Nyegaard har udtalt sig om sit syn på budgetforhandlingerne til SønderborgNYTs kamera, så har Venstres Peter Hansen, Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti og også Karsten Höyer Grau i kommentarer på Facebook skrevet, at viceborgmesteren ikke holder sig til fakta.

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen, om Venstre undervejs havde opgivet at få sat skatten ned.

“Jeg vil ikke referere fra selve mødet, men kan sige,  jeg ser det sådan, at vi gik tingene igennem og på et tidspunkt i forløbet siger Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, at de ikke oplevede, at de kunne få noget igennem og at der så ikke var nogen grund til at fortsætte forhandlingerne”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den udtalelse undgår borgmesteren at afsløre, om viceborgmesteren holder sig til fakta, så det nu er en tvist mellem Fælleslisten og den såkaldte mindretalsgruppe.

Karsten Höyer Grau fra Nye Borgerlige siger til SønderborgNYT, at han, Venstre og Dansk Folkeparti hurtigt opdagede, at de faktisk ikke kunne komme igennem med noget i forhandlingerne.

“Vi spurgte, om vi kunne få nogle af vores ønsker igennem, når vi opgav skattenedsættelsen. Her fik vi et klokkeklart nej. Så jeg ser forløbet som en stor magtdemonstration”, siger Karsten Höyer Grau.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så selvfølgelig var vi villige til at tage vores ønske om en skattenedsættelse af bordet. Det ligger urokkeligt fast, at det blev sagt under de såkaldte forhandlinger”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...