Borgmesteren kunne have tacklet Ekstra Bladet i pressemeddelelse

17. august 2015 Erhverv

Karen Damm, der også er citeret i søndagens artikel i Ekstra Bladet undrer sig over, at borgmester Erik Lauritzen skriver på Facebook, han ikke har talt med Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet søndag

Ekstra Bladet søndag

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det ville have været langt bedre, hvis han allerede søndag havde ringet til kommunens pressechef, så der omgående blev sendt en pressemeddelelse ud”, siger Karen Damm.

Den holdning er hun ikke ene om at have. Andre, som SønderborgNYT har talt med, siger det samme.

Intet presseforbud

Efter Ekstra Bladets artikel har flere kommuneansatte skrevet på deres private Facebook, at det ikke er dem, der har “sladret” til pressen.

“Ansatte i Børne- og Uddannelsesforvaltningen må gerne udtale sig til pressen. De må gerne være kritiske og saglige”, siger direktør Carsten Lund til SønderborgNYT.

Han fortæller, at for tid tilbage blev han kontaktet af et par socialrådgivere, der ville vide, om de måtte udtale sig til TV SYD i forbindelse med Arbejdstilsynets påbud.

“Jeg sagde, at det var helt op til dem selv og at jeg håbede, de huskede, at ikke alt er skidt”, siger Carsten Lund.

Senere så han dem på TV SYD.

“De sagde, hvad de syntes, der var galt og gjorde det sagligt og godt”, siger Carsten Lund. Han fortæller, at han sendte dem en mail, hvor han skrev tak.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...