Borgmesteren kunne have tacklet Ekstra Bladet i pressemeddelelse

17. august 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Karen Damm, der også er citeret i søndagens artikel i Ekstra Bladet undrer sig over, at borgmester Erik Lauritzen skriver på Facebook, han ikke har talt med Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet søndag

Ekstra Bladet søndag

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det ville have været langt bedre, hvis han allerede søndag havde ringet til kommunens pressechef, så der omgående blev sendt en pressemeddelelse ud”, siger Karen Damm.

Den holdning er hun ikke ene om at have. Andre, som SønderborgNYT har talt med, siger det samme.

Intet presseforbud

Efter Ekstra Bladets artikel har flere kommuneansatte skrevet på deres private Facebook, at det ikke er dem, der har “sladret” til pressen.

“Ansatte i Børne- og Uddannelsesforvaltningen må gerne udtale sig til pressen. De må gerne være kritiske og saglige”, siger direktør Carsten Lund til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at for tid tilbage blev han kontaktet af et par socialrådgivere, der ville vide, om de måtte udtale sig til TV SYD i forbindelse med Arbejdstilsynets påbud.

“Jeg sagde, at det var helt op til dem selv og at jeg håbede, de huskede, at ikke alt er skidt”, siger Carsten Lund.

Senere så han dem på TV SYD.

“De sagde, hvad de syntes, der var galt og gjorde det sagligt og godt”, siger Carsten Lund. Han fortæller, at han sendte dem en mail, hvor han skrev tak.

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...