Borgmesteren takker beredskabet

5. februar 2020 112

Mandag den 3. februar var en trist dag i Sønderborg, hvor et par ældre bevaringsværdige huse på hjørnet ved Perlegade og Jernbanegade brændte, heriblandt en af Sønderborgs ældste bygninger fra 1642. Sønderborg Brand – og Redning og flere frivillige brandværn fra de mindre byer omkring Sønderborg – hjalp med at slukke branden. Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen sender i en pressemeddelelse en tak til beredskabet:

“På fællesskabets vegne vil jeg gerne takke det lokale beredskab for deres store indsats i forbindelse med branden. Her blev det igen tydeligt for os, hvor vigtigt deres arbejde er for os alle. Vores brandværn, der er baseret på en stærk kombination af fastansatte og frivillige, er noget helt særligt for os her i Sønderborg. Jeg er stolt af det ansvar, de tager for vores samfund, og der skal lyde en kæmpestor tak til alle, der sidder klar og altid er beredt til at rykke ud og sætte liv og lemmer på spil for at redde andre mennesker og deres hjem. Tak til dem, der var med ved storbranden i Sønderborg i går, og sikrede at branden ikke spredte sig yderligere i det tætbebyggede område”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og en lige så stor tak til dem, der holdt skansen andre steder i kommunen og til alle dem, der er klar til at passe på os både i dag og i morgen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...