Brags bygning på Sundgade rives ned – og giver plads til nyt

24. februar 2021 Politik

I disse dage er der fuld gang i nedrivningen af Brag på Sundgade, hvor der har været restaurant og salg af søsport- og fiskeudstyr.

“Lige nu river vi ned, men vi skal også bygge”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Der har været borgermøder og borgere har indsendt kreative ideer og forslag.

Aase Nyegaard kan ikke fortælle, hvad der skal bygges.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lige nu er arkitekter i gang med projekter og personligt ser jeg gerne, at der bygges en blanding af boliger og erhvervsejendomme. Og selvom vi politikere ikke bestemmer det, så kunne det efter min mening være dejligt med en fiskerestaurant”.

“Vi har ikke lagt os fast på noget som helst og når vi ser, hvad borgernes forslag har inspireret arkitekterne til at tegne, kan vi tage stilling”, siger udvalgsformanden. Hun tilføjer, at det er vigtigt, politikerne tænker sig grundigt om.

“Det, som vi beslutter os for, der skal bygges, skal vi allesammen se på i mange år”.

Ejendommen og byggeretten på Sundgade 11 koster Sønderborg Kommune tæt på 1,3 millioner kroner inklusiv nedrivning af bygningen og tinglysning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...