Brags bygning på Sundgade rives ned – og giver plads til nyt

24. februar 2021 Politik

I disse dage er der fuld gang i nedrivningen af Brag på Sundgade, hvor der har været restaurant og salg af søsport- og fiskeudstyr.

“Lige nu river vi ned, men vi skal også bygge”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Der har været borgermøder og borgere har indsendt kreative ideer og forslag.

Aase Nyegaard kan ikke fortælle, hvad der skal bygges.

“Lige nu er arkitekter i gang med projekter og personligt ser jeg gerne, at der bygges en blanding af boliger og erhvervsejendomme. Og selvom vi politikere ikke bestemmer det, så kunne det efter min mening være dejligt med en fiskerestaurant”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har ikke lagt os fast på noget som helst og når vi ser, hvad borgernes forslag har inspireret arkitekterne til at tegne, kan vi tage stilling”, siger udvalgsformanden. Hun tilføjer, at det er vigtigt, politikerne tænker sig grundigt om.

“Det, som vi beslutter os for, der skal bygges, skal vi allesammen se på i mange år”.

Ejendommen og byggeretten på Sundgade 11 koster Sønderborg Kommune tæt på 1,3 millioner kroner inklusiv nedrivning af bygningen og tinglysning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...