Brand på to marker på Nordals og i containere i Stenbjergparken

6. august 2021 112

Fredag eftermiddag blev Sønderborg Brand og Redning kaldt til Stenbjergparken, hvor der var ild i affaldscontainere, som stod samlet.

“Den brand var hurtigt slukket og nu er det op til politiet at finde årsagen til, at den opstod”, siger indsatsleder Bo Olesen fra Sønderborg Brand opg Redning.

Efter branden i Stenbjergparken blev der kaldt brandbiler til Nordals, hvor der var brand på en mark.

Ifølge Facebooksiden Sønderborg Redningsside, så blev brandfolk fra de frivillige brandværn i Nordborg, Augustenborg og Havnbjerg kaldt til markbranden.

Efterfølgende er Egen Frivillige Brandværn kaldt til assistance.

“Der var brand på en mark ved Oldenord nær Dyvig og på en mark ved Færgevej nær Hardeshøj”, siger indsatslederen til SønderborgNYT. Han tilføjer, at brandfolkene – her klokken cirka 16 – er i gang med at pakke sammen begge steder.

“Markbrandene er slukket og vi vender hjemad”.

Broager Frivillige Brandværn har også været på farten – og det var de, da der skulle spules olie væk fra kørebanen på Grundtvigsallé.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...