‘Breaking News’ – Karsten Schøn blev fejret i Sønderborg Sommer Revy

27. juni 2019 Kultur

Torsdag aften blev Sidste Nyt fra Latterfronten set af Seadane Travel-gæster og det skyldes, at revyens hovedsponsor, Karsten Schøn, der ejer Seadane Travel, havde købt hele forestillingen i anledning af, at han fredag runder de 50 år.

Sidste Nyt fra Latterfronten rummer Breaking News, som følger nyhedsstrømmen og derfor skiftes ud dagligt – og selvfølgelig blev Karsten Schøns fødselsdag til en nyhed, som Lone Rødbroe læste op:

“Sønderborgs sejlende hersker, Karsten Schøn, fylder fredag 50 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den anledning har samtlige skibe fra Royal Caribien valgt at kaste anker ud for Sønderborg Slot, hvor de lader deres signalhorn spille ‘An der Karsten Schønen Blauen Donau’.

Byens borgere er allesammen inviteret til en kæmpe reception, hvor der serveres landgangsbrød.

Karsten Schøn har jo siddet i Byrådet for Venstre, så han forventer, at de tidligere prominente Venstreministre dukker op til receptionen, for – som han siger – de har jo intet at lave nu, hvor det er Mette Frederiksen, der er ved roret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karsten Schøn vil også gerne byde på lidt underholdning, men han yndlingskunstner Helmuth Lotto – undskyld – han hedder selvfølgelig ikke Lotto – men faktisk Lotti.

Ja, man kan jo ikke vinde hver gang”.

Efter revyholdet havde fået et stående bifald for aftenens forestilling, blev Karsten Schøn kaldt på scenen, hvor revyholdet gav ham et glas champagne og en buket flasker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Coronasmittede er igen steget

27. oktober 2021 COVID-19

I Sønderborg Kommune er der lige nu 67 personer, som gennem den seneste uge er smittet med Corona.Forleden sagde sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT: Han har endnu ikke set tallene fra mandag. “Det er i Sønderborg, som det er andre steder. Antallet af smittede stiger og det er ikke overraskende”. Genåbningen af samfundet har ikke […]

Læs mere...