‘Breaking News’ – Karsten Schøn blev fejret i Sønderborg Sommer Revy

27. juni 2019 Kultur

Torsdag aften blev Sidste Nyt fra Latterfronten set af Seadane Travel-gæster og det skyldes, at revyens hovedsponsor, Karsten Schøn, der ejer Seadane Travel, havde købt hele forestillingen i anledning af, at han fredag runder de 50 år.

Sidste Nyt fra Latterfronten rummer Breaking News, som følger nyhedsstrømmen og derfor skiftes ud dagligt – og selvfølgelig blev Karsten Schøns fødselsdag til en nyhed, som Lone Rødbroe læste op:

“Sønderborgs sejlende hersker, Karsten Schøn, fylder fredag 50 år.

I den anledning har samtlige skibe fra Royal Caribien valgt at kaste anker ud for Sønderborg Slot, hvor de lader deres signalhorn spille ‘An der Karsten Schønen Blauen Donau’.

Byens borgere er allesammen inviteret til en kæmpe reception, hvor der serveres landgangsbrød.

Karsten Schøn har jo siddet i Byrådet for Venstre, så han forventer, at de tidligere prominente Venstreministre dukker op til receptionen, for – som han siger – de har jo intet at lave nu, hvor det er Mette Frederiksen, der er ved roret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karsten Schøn vil også gerne byde på lidt underholdning, men han yndlingskunstner Helmuth Lotto – undskyld – han hedder selvfølgelig ikke Lotto – men faktisk Lotti.

Ja, man kan jo ikke vinde hver gang”.

Efter revyholdet havde fået et stående bifald for aftenens forestilling, blev Karsten Schøn kaldt på scenen, hvor revyholdet gav ham et glas champagne og en buket flasker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...