Brecklings 25. bogcafé bliver med Kaspar Rostrup

2. november 2017 Kultur

Der er lagt op til en god oplevelse, når Kaspar Rostrup for første, sidste og eneste gang fortæller om sit spændende liv i filmens verden på Allan Brecklings 25. bogcafé.

Brecklings Bogcafé i Sønderborg har fået et fodfæste, der er langt bedre end bare godt – og det gør, at de mennesker, som vi kalder de større stjerner i kulturens verden, håber på at blive inviteret til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan kun takke for den store ting, at så mange kulturpersoner besøger Brecklings Bogcafé gang efter efter gang – og jeg er stolt over den 3. december at kunne præsentere endnu en spændende gæst. Nemlig  mesterinstruktøren Kaspar Rostrup”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Kaspar Rostrop besøger Brecklings Bogcafé den 3. december.

Brecklings Bogcafé for 25. gang

Når den berømte teater og filminstruktør Kasper Rostrup sætter sig til rette i Brecklings Bogcafé, så skal han have en samtale med Allan Breckling og fortælle om sit lange virke bl. a. som instruktør på sin kendte film “Dansen med Regitze” der blev Oscar-nomineret.

“Jeg er meget meget stolt over, at Kaspar Rostrup kan fejre sit 50 års jubilæum på bogcafeen”, siger Allan Breckling.

Kaspar Rostrup fik i år Årets Reumert på Det Kgl. Teater for sit fantastiske arbejde – som han vil fortælle om ud fra sine erindringsbog “Sølv Floden”, siger Allan Breckling og fortsætter:

” Det bliver sjovt – interessant og tankevækkende når Kaspar Rostrup lukker op for godteposen med minder fra filmens verden” Selv for folk – der ikke har læst Kaspar Rostrups herlige erindringer, vil få en fornøjelig dag, hvor vi kommer bagom de danske skuespillere som han har instrueret og det bliver lige fra Ghita Nørby til Frits Helmuth og mange, mange andre. Med et glimt i øjet – og dem har Kaspar Rostrup mange af”.

Brecklings Bogcafe fejrer også dagen med billetpriser som fra den aller – allerførste Brecklings Bogcafé med filosoffen Peter Tudvad.

Mad og ord

Hvis du skal nyde en lækker Comwellanretning, inden Kaspar Rostrup og Allan Breckling begynder, så skal du komme klokken 14 og det koster kun 159 kroner for både anretning og foredrag.

Springer du anretningen over og dukker op kl. 15 til selve foredraget, så er prisen 85 kroner.

Der kan bestilles pladser på 5240 6616 eller acharling@gmail.com samt via lof-syd.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk