Brecklings Bogcafé åbner med Benny Engelbrecht og bror

8. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Når årets første udgave af Brecklings Bogcafé åber på Hotel Comwell den 4. marts, så er det to brødre, der tager plads i “den varme stol”. Nemlig Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen. Den ene er folketingspolitiker og den anden journalist – og sammen har de skrevet en bog, hvor de lader politikere komme til orde.
“Når jeg har inviteret de to brødre, så er forklaringen ganske enkelt, at deres bog er ret imponerende og de er dybt inde i politikernes værksted og det er de på en måde, der er blottet for skjulte dagsordner”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.
Artiklen fortsætter under annoncen

“Bogen er indsigtsfuld, og stråler af ærlighed og så er den også morsom”, siger bogekspert Allan Breckling. Altså bliver man klogere på det politiske håndværk, når man læser De politiske håndværkere.
Langt de fleste politikere er drevet af en vilje til at gøre en forskel og arbejder hårdt og resultatorienteret.
Også selvom de resultater, de opnår, ikke får dem i mediernes spotlys.
Artiklen fortsætter under annoncen

De er med andre ord politiske håndværkere.

I bogen, De politiske håndværkere, fortæller ni nuværende og tidligere medlemmer af Folketinget, kendte som ukendte, åbenhjertigt om deres arbejde i det politiske maskinrum.

Tilmelding

Hvis du vil nyde en lækker anretning på Hotel Comwell inden de to brødre får ordet, så koster det 189 kroner at komme med. Maden serveres klokken 14.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du blot vil høre, hvad de to gæster har på hjerte, så skal du komme klokken 15 og prisen er 109 kroner.
Du skal [email protected] eller ringe til Allan Breckling på telefon 5240 6616 og tilmelde dig.
Hvis du sender en mail, skal du skrive, hvopr mange du tilmelder og om det er med eller uden spisning.
22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...