Brecklings Bogcafé åbner med Benny Engelbrecht og bror

8. januar 2018 Kultur
Når årets første udgave af Brecklings Bogcafé åber på Hotel Comwell den 4. marts, så er det to brødre, der tager plads i “den varme stol”. Nemlig Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen. Den ene er folketingspolitiker og den anden journalist – og sammen har de skrevet en bog, hvor de lader politikere komme til orde.
“Når jeg har inviteret de to brødre, så er forklaringen ganske enkelt, at deres bog er ret imponerende og de er dybt inde i politikernes værksted og det er de på en måde, der er blottet for skjulte dagsordner”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.
Artiklen fortsætter under annoncen

“Bogen er indsigtsfuld, og stråler af ærlighed og så er den også morsom”, siger bogekspert Allan Breckling. Altså bliver man klogere på det politiske håndværk, når man læser De politiske håndværkere.
Langt de fleste politikere er drevet af en vilje til at gøre en forskel og arbejder hårdt og resultatorienteret.
Også selvom de resultater, de opnår, ikke får dem i mediernes spotlys.
Artiklen fortsætter under annoncen

De er med andre ord politiske håndværkere.

I bogen, De politiske håndværkere, fortæller ni nuværende og tidligere medlemmer af Folketinget, kendte som ukendte, åbenhjertigt om deres arbejde i det politiske maskinrum.

Tilmelding

Hvis du vil nyde en lækker anretning på Hotel Comwell inden de to brødre får ordet, så koster det 189 kroner at komme med. Maden serveres klokken 14.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du blot vil høre, hvad de to gæster har på hjerte, så skal du komme klokken 15 og prisen er 109 kroner.
Du skal acharling@gmail.com eller ringe til Allan Breckling på telefon 5240 6616 og tilmelde dig.
Hvis du sender en mail, skal du skrive, hvopr mange du tilmelder og om det er med eller uden spisning.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...