Bogcafé: Allan Breckling jubler – Jussi Adler-Olsen kommer til Sønderborg

22. februar 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag den 4. april klokken 19 begynder Allan Breckling og verdensberømte Jussi Adler-Olsen en samtale, der skal løfte sløret for, hvordan den populære forfatter arbejder med sine bøger.

Rammen om arrangementet er Hotel Sønderborg Strand og billetsalget åbner i morgen, lørdag, klokken 12.

Allan Breckling blev fuldstændig grebet af Jussi Adler-Olsens krimi-thrillere og slugte tre af dem i løbet af en weekend.

“De er usædvanlig brutale, men også med en ømhed og nænsomhed, der gør, at man lærer personerne at kende. Nogle gange synes man ligefrem, der er noget sympatisk ved morderen”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at Jussi Adler-Olsens bøger også er samfundsromaner.

En spegepølse som forskud

Det er omkring tre år siden Allan Breckling og Jussi Adler-Olsen mødte hinanden i København og gik en tur gennem Kongens Have.

“Vi gav håndslag på, at vi skulle mødes igen i Brecklings Bogcafé”.

Senere mødtes de to til Bogmessen i København, hvor Allan Breckling viste Jussi Adler-Olsen, at aftalen ikke var gået i glemmebogen.

“Jeg gav Jussi Adler-Olsen en Kartoffelspegepølse fra Als Pølser og sagde til ham, det var et forskud fra bogcafeen”, siger Allan Breckling. Han siger videre, at det fik forfatteren til at bryde ud i et grin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mail fik Allan Breckling til at juble

For kort tid siden landede der en mail i Allan Brecklings indbakke, der fik ham til at juble.

“Ordene i mailen var ‘Vi kommer nu’ og den var sendt af forfatterens assistent”, siger Allan Breckling, der slet ikke kan skjule, han er stolt over, at Jussi Adler-Olsen kommer i Brecklings Bogcafé.

“Han har sagt nej til alle andre, men ja til mig. Det er altså stort og større bliver det næppe”, siger Allan Breckling, som selvfølgelig er fuldtids-lykkelig over, han kan dele den store oplevelse med sine bogcafé-gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forventer hurtigt rød lampe

“Jeg vil råde folk til at bestille billet i en fart, fordi min mavefornemmelse siger mig, der hurtigt bliver udsolgt”, siger Allan Breckling.

Det koster 249 kroner at komme tæt på Jussi Adler-Olsen – og i prisen er der inkluderet kaffe og kage.

Du tilmelder dig med at sende 249 kroner via MobilPay 52406616 – i beskedfeltet skriver du navn og telefonnummer.

Har du ikke MobilPay, så kan du sende en mail til [email protected] eller ringe på 5240 6616.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget starter lørdag klokken 12.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...