Brecklings Bogcafé byder på både Kaspar Rostrup og en hemmelig gæst

29. november 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Bogcafé-vært Allan Breckling glæder sig til søndag den 3. december, hvor Kaspar Rostrup for første – eneste og sidste gang skal fortælle om sit spændende liv i dansk film og teaters tjeneste.

“Det bliver sjovt og drønspændende”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Og så skal der siges tak til publikum – uden deres støtte havde det ikke kunnet lade sig gøre at invitere forfattere og andet godtfolk til byen og fortælle om deres værker. Det skal fejres”, siger Allan Breckling, som har inviteret en tophemmelig gæst med som ekstra indslag lige efter frokosten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kaspar Rostrop besøger Brecklings Bogcafé den 3. december.

“Jeg fortæller bestemt ikke, hvem den hemmelige gæst er – så er det jo ikke hemmeligt”, siger bogcafé-værten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brecklings Bogcafé bakkes op af Uwe Wolff fonden – Linak – og Statens Kunstfond/Kulturstyrelsen.

Hvis du vil opleve både Kaspar Rostrup og den hemmelige gæst, så skal du kontakte Allan Breckling på mail eller telefon og tilmelde dig: [email protected] – eller 5240 6616.

Hvis du skal nyde en lækker Comwellanretning, inden Kaspar Rostrup og Allan Breckling begynder, så skal du komme klokken 14 og det koster kun 159 kroner for både anretning og foredrag.

Springer du anretningen over og dukker op kl. 15 til selve foredraget, så er prisen 85 kroner.

19. juli 2024 112, Sønderborg

Indbrudstyven fik ikke noget med sig

19. juli 2024 112

Natten mellem onsdag og torsdag var der indbrud i en garage på Lambjergskovvej i Vollerup. “Gerningsmanden havde brudt døren til garagen op og det er tydeligt, at han har været indenfor. Men det ser ikke ud til, der er stjålet noget”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...