Brecklings Bogcafé: Jakob Melander har altid villet skrive

14. august 2016 Kultur

Når Jakob Melander søndag den 4. september har sat til rette i Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell, så kan han fortælle, at det egentlig ikke var planen at skrive drabelige krimier.

“Men det blev i dem, jeg fandt et univers, som jeg kan skrive i”, siger Jakob Melander, der faktisk kendte til Brecklings Bogcafé, inden han blev ringet op af Allan Breckling.

“Jeg følger jo Julie Hastrup og kender til Brecklings Bogcafé fra hende og så må jeg sige, at bogcafeen er reklameret godt ud også”, siger forfatteren til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke for at at hente inspiration til den næste bloddryppende krimi, at Jakob Melander besøger Sønderborg. Der er jo heldigvis ikke et væld af voldsomme lokale mord, der kan fylde en hel bog.

“Men det er inspirerende at møde læserne og prøve at finde ind til, hvordan de fanger og forstår de ting, som jeg skriver. Jeg har nogle tanker med hvert eneste kapitel og det er lærerigt at høre, om læserne opfatter tingene på samme måde, som jeg går ud fra, jeg skriver dem”, siger Jakob Melander.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen dobbelt op for pengene

Jakob Melander er ikke eneste navn på plakaten til septembers bogcafé. Lotte Petri, der også er krimiforfatter, dukker også op.

Og skal du høre de to spændende mennesker fortælle om de tanker, der lægges i deres forfatterskab, så er det om at få bestilt billet – salget er i fuld gang.

Du kan bestille ved at ringe på 5240 6616.

Du kan også sende en mail til [email protected] og skrive det antal billetter, som du har brug for.

Hvis du vil starte med en let og lækker anretning, som serveres fra kl. 14 fra Hotel Comwells køkken, så er prisen 179 kroner – og springer du maden over, så kan du komme kl. 15, hvor forfatterne får ordet, bliver det 119 kroner.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...