Brecklings Bogcafé klar til at tage mod bestillinger til cafeen med Benny Engelbrecht & bror

10. februar 2018 Kultur

På Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell den 4. marts kl 15 handler det om bogen De Politiske Håndværkere af brødrene Benny Engelbrecht og Flemming Sørensen.

“Der er måske nogen der vil blive en anelse forskrækkede ove,r at bogcafeen er ude i det politiske univers – især i de her tider med politikerlede. Men her bliver det med udgangspunkt i den nye bog – og der er ingen skjulte dagsordener eller manipulationer – det bliver et sobert foredrag – og jeg ved at det også bliver morsomt – meget morsomt”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I bogen får en række politikere plads til at tale ud, så læseren faktisk bliver klogere på det liv, der leves bag Christiansborgs mure.

“Selv glæder jeg mig, som altid, til debatten mellem forfatterne og publikum. Og der er plads til ethvert spørgsmål, der kan dukke op til denne spændende søndag”.

Husk at melde dig til

Hvis du vil nyde en lækker anretning fra Hotel Comwells køkken inden de to forfattere begynder at fortælle, så skal du møde op i hotellets restaurant kl. 14.

Prisen for anretning og foredrag er 189 kroner.

Vil du blot komme og høre forfatterne, så er det klokken 15, du skal komme.

Prisen for foredraget er 109 kroner.

Du kan tilmelde dig – og betale via MobilePay.

Når du sender pengene afsted til Brecklings Bogcafé, skal du huske at skrive dit navn – og det antal personer du tilmelder – i beskeden.

Det er telefon 5240 6616 du skal sende penge til.

Hvis ikke du benytter MobilePay, så kan du ringe til Allan Breckling på samme nummer – og han vil derefter guide dig gennem bestillingen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk