Brecklings Bogcafé: Morten Grundwal-foredraget betyder glødende billettelefon

10. oktober 2016 Kultur

I december har Brecklings Bogcafé igen Morten Grunwald og Jan Hertz på programmet og billetsalget går allerede helt forrygende.

“Det er på tide at få bestilt, hvis man vil opleve manden fra de folkekære Olsenbandenfilm og iøvrigt rigtigt mange andre danske film”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT. Flere end 100 har allerede købt deres billet, så der kan sagtens meldes “Alt Udsolgt” i løbet af få dage – og det er jo trist, hvis man gerne ville have været med.

Hvis du skal opleve Morten Grundwald, så er det den 4. december kl. 15 på Hotel Comwell.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal du nyde en lækker anretning inden Jan Hertz begynder sin samtale med Grunwald, så er prisen 299 kroner. Hotel Comwells tjenere sætter maden på bordet kl 13:45.

Prisen for oplevelsen uden anretning er 225 kroner.

Billetter kan bestilles på 5240 6616 alle ugens dage fra kl. 16 – eller på mail: acharling@gmail.com

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...