Brecklings Bogcafé nummer 30 er med både Leif Maibom og Flemming Jensen

6. februar 2019 Kultur

Brecklings Bogcafé inviterer til en sjov og underholdende eftermiddag i selskab med forfatter og skuespiller Flemming Jensen i samtale med Leif Maibom.

Det sker på Hotel Sønderborg Strand den 10 marts fra kl. 15-17.

Har man sagt Flemming Jensen, har man også sagt grødnissen Lunte fra DR-julekalenderne om Nissebanden.

Den rolle har gjort Flemming Jensen kendt og elsket af børn i alle aldre, skriver Brecklings Bogcafé.

Men Flemming Jensen har nu lavet meget mere end at spille nisse og skrive julekalendere. Siden han debuterede i 1979, har man også kunnet nyde ham i forskellige revyer rundt om i landet, herunder fire sæsoner i Sønderborg Sommer Revy, i de aktuelle standup-revyer på Café Liva i København, i landsturnerende teaterforestillinger som Spindoktor, Dronningen af Malmø, Mogens og Mahmoud og Fandens til fangstmænd, fra tv med sine Jensen Tonajt-udsendelser og med roller i blandt andet Rejseholdet og Taxa – og endelig, men ikke mindst, som forfatter til flere bøger.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af bøgerne er skrevet med udgangspunkt i og med stor kærlighed til Grønland, hvor Flemming Jensen boede og arbejdede som skolelærer igennem en årrække i 1970erne. Han har skrevet flere romaner og noveller samt debat- og erindringsbøger.

Har altid humoren med

Uanset hvad Flemming Jensen kaster sig over, er humoren altid en central del af hans virke – ofte med en alvor bag – for som han en gang har udtalt:

”Humor bringer mennesker sammen. Humor er det modsatte af hån og bærer tilgivelsen i sig. Tager man alvoren ud af humoren og humoren ud af alvoren, risikerer man at tage intelligensen ud af begge.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne søndag er det også humoren, der er i fokus, når Flemming Jensen møder publikum i samtale med Leif Maibom.

Hvis du vil nyde en lækker anretning inden bogcafeen søndag den 10 marts, så skal du komme klokken 14 – og springer du maden over, så skal du være på plads klokken 15.

Prisen for at deltage er 229 kroner med anretning og 150 kroner uden.

Du kan bestille plads ved at sende en mail til acharling@gmal.com eller ringe på 5240 6616.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...