Brecklings Bogcafé nummer 30 er med Flemming Jensen og Leif Maibom

28. januar 2019 Kultur

På Brecklings Bogcafé den 10. marts på Hotel Sønderborg Strand, som faktisk er nummer 30 i rækken, er det Leif Maibom, der skal stille spørgsmål til Flemming Jensen.

“Jeg synes, det kan blive spændende at se Leif Maibom i en rolle, hvor han skal spørge Flemming Jensen om alle de tanker, der ligger i og bag bogen Vorherre er en Rutebil”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT. Han fortæller videre, der er rigtigt mange, der har spurgt ham, om han ikke kan få Flemming Jensen til Sønderborg igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske tror du, at du skal ha’ læst bogen for at være med?

“Det er jo ikke folkeskolen, hvor man bliver hørt. Det er et kulturelt arrangement, som giver noget til de deltagere, der har læst bogen og også til dem, der ikke har”, siger ildsjælen, der er på vej med sin bogcafé nummer 30.

‘Vorherre er en Rutebil’ er en meget humoristisk bog, som har flere lag i sig. Blandt andet stiller Frelsens Hær op til Melodi Grandprix og et parti, der tager tilløb til et Folketingsvalg, løber ind i seriøse problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en politisk bog, hvor jeg bruger humoren som transportmiddel”, siger Flemming Jensen, som de fleste af os især husker fra hans år i Sønderborg Sommer Revy.

Og netop hans år på scenen i Sønderborg Teater har fået Allan Breckling til at vælge Leif Maibom som den, der skal sidde sammen med Flemming Jensen og spørge ind til bogen.

Godt gjort af Allan Breckling

“Jeg kommer til Sønderborg i marts, fordi Allan Breckling har spurgt og jeg gør det meget gerne og det er der to grunde til: For det første, så synes jeg, det er dejligt at komme til Sønderborg. For det andet, så synes jeg, det er fantastisk, hvad Allan Breckling har fået ud af sin bogcafé. Det er ikke let at arbejde med kultur, men Allan Breckling kan det”, siger Flemming Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan kommer du med

Hvis du vil nyde en lækker anretning inden bogcafeen søndag den 10 marts, så skal du komme klokken 14 – og springer du maden over, så skal du være på plads klokken 15.

Prisen for at deltage er 229 kroner med anretning og 150 kroner uden.

Du kan bestille plads ved at sende en mail til acharling@gmal.com eller ringe på 5240 6616.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...