Brecklings Bogcafé: Sidste udkald til drabeligt møde på Hotel Comwell

30. august 2016 Kultur

Jakob Melander  og Lotte Petri, der begge er krimiforfattere, dukker op på Hotel Comwell søndag eftermiddag, hvor de gæster i Brecklings Bogcafé. Ikke for at finde inspiration til nye, hæsblæsende og drabelige krimier, men for at møde krimi-elskere i Sønderborg.

“Det er inspirerende at møde læserne og prøve at finde ind til, hvordan de fanger og forstår de ting, som jeg skriver. Jeg har nogle tanker med hvert eneste kapitel og det er lærerigt at høre, om læserne opfatter tingene på samme måde, som jeg går ud fra, jeg skriver dem”, siger Jakob Melander til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lotte Petri er jævnligt på besøg i det jyske og hun nyder at komme ud og snakke med læserne.

“Jeg glæder mig meget til at komme til Sønderborg og jeg har hørt fra andre forfattere, at det er rigtigt dejligt at være med i Brecklings Bogcafé”, siger Lotte Petri til SønderborgNYT.

Og skal du høre de to spændende mennesker fortælle om de tanker, der lægges i deres forfatterskab, så er det om at få bestilt billet – salget er i fuld gang.

Du kan bestille ved at ringe på 5240 6616 alle dage efter 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også sende en mail til acharling@gmail.com og skrive det antal billetter, som du har brug for. Derefter bliver du kontaktet af Allan Breckling, der guider dig hele vejen frem til siddepladsen.

Fyldt eller tom mave

Hvis du vil starte med en let og lækker anretning, som serveres fra kl. 14 fra Hotel Comwells køkken, så er prisen 179 kroner og springer du maden over – så kan du komme kl. 15, hvor forfatterne får ordet – bliver det 119 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...