Brecklings Bogcafé: Ulf Pilgaard har lovet at komme til oktober

30. maj 2020 Kultur

Hele vinteren gik Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé og glædede sig til midten af marts måned, hvor scenen var sat til endnu en bogcafé med Ulf Pilgaard i hovedrollen på Hotel Sønderborg Strand.

Men som rigtigt meget andet, så blev Brecklings Bogcafé også Corona-aflyst.

“Jeg har hele tiden vidst, at mødet med Ulf Pilgaard ikke skulle aflyses – men flyttes”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Lørdag formiddag talte han og Ulf Pilgaard igen sammen.

“Og vi blev enige om, at vi skal finde to dage i den første del af oktober, så bogcafé-gæsterne kan opleve revystjernen”, siger Allan Breckling, der snarest muligt melder de to datoer ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Rigtigt mange købte billet til arrangementet i marts og den kan de bruge i oktober”, siger Allan Breckling, som lover, at der også bliver plads til, at endnu flere kan komme med.

Opdaget for 55 år siden

“Det er hele 55 år siden Preben Kaas opdagede Ulf Pilgaard, der dengang spillede med i Studenterrevyen og han kunne se, at Ulf Pilgaard var et naturtalent på en scene. I Cirkusrevyen blev Ulf Pilgaard for 40 år siden makker med Dirch Passer og det er ikke noget, man sådan lige blev”, siger Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er sikker på, at Ulf Pilgaards succes skyldes flid.

“Ulf Pilgaard er berømt for sin flid og så er han jo djævelsk morsom”, siger Allan Breckling og tilføjer, at de uddannede skuespillere var meget nedladende overfor Ulf Pilgaard, som jo var selvlært.

“Pilgaard kommer til Sønderborg for at sige farvel – og når han kører herfra, så kan han se frem til sin 40. sæson i Cirkusrevyeen, der bliver den allersidste. Det skulle have været lige nu – men Corona-virussen skubbede den lige et år længere ud”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...