Brecklings Bogcafé: Ulf Pilgaard har lovet at komme til oktober

30. maj 2020 Kultur

Hele vinteren gik Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé og glædede sig til midten af marts måned, hvor scenen var sat til endnu en bogcafé med Ulf Pilgaard i hovedrollen på Hotel Sønderborg Strand.

Men som rigtigt meget andet, så blev Brecklings Bogcafé også Corona-aflyst.

“Jeg har hele tiden vidst, at mødet med Ulf Pilgaard ikke skulle aflyses – men flyttes”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Lørdag formiddag talte han og Ulf Pilgaard igen sammen.

“Og vi blev enige om, at vi skal finde to dage i den første del af oktober, så bogcafé-gæsterne kan opleve revystjernen”, siger Allan Breckling, der snarest muligt melder de to datoer ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Rigtigt mange købte billet til arrangementet i marts og den kan de bruge i oktober”, siger Allan Breckling, som lover, at der også bliver plads til, at endnu flere kan komme med.

Opdaget for 55 år siden

“Det er hele 55 år siden Preben Kaas opdagede Ulf Pilgaard, der dengang spillede med i Studenterrevyen og han kunne se, at Ulf Pilgaard var et naturtalent på en scene. I Cirkusrevyen blev Ulf Pilgaard for 40 år siden makker med Dirch Passer og det er ikke noget, man sådan lige blev”, siger Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er sikker på, at Ulf Pilgaards succes skyldes flid.

“Ulf Pilgaard er berømt for sin flid og så er han jo djævelsk morsom”, siger Allan Breckling og tilføjer, at de uddannede skuespillere var meget nedladende overfor Ulf Pilgaard, som jo var selvlært.

“Pilgaard kommer til Sønderborg for at sige farvel – og når han kører herfra, så kan han se frem til sin 40. sæson i Cirkusrevyeen, der bliver den allersidste. Det skulle have været lige nu – men Corona-virussen skubbede den lige et år længere ud”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...