Bredt program sikrer stærkt billetsalg for Nord-Als Musikfestival

21. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 Den 9. og 10. juni 2017 er Nord-Als igen klar til fest, når Nord-Als Musikfestival slår dørene op. Allerede nu tyder meget på, at succesen fra sidste år kommer til at gentage sig. Billetsalget går nemlig glimrende, og der er i øjeblikket kun ganske få partoutbilletter tilbage.

Også billetterne til de enkelte dage går godt, skriver nord-Als Musikfestival i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af de ting, der har sikret et godt billetsalg er det brede musikudvalg, festivalen i 2017 kan byde på. I alt er 17 navne indtil videre kommet på plakaten, mens flere spændende optrædener meldes ud i løbet af de kommende måneder. Der er dog allerede nu udsigt til fest og masser af fællessang begge dage.

Fredag er en af Danmarks største rappere på programmet, når L.O.C. gæster parkscenen. Det er første optræden på Nord-Als Musikfestival for L.O.C. Også Big Fat Snake er på programmet fredag. Anders Blichfeldt har med sit veloplagte band flere gange lagt parkscenen ned, og det samme kommer med sikkerhed til at ske i 2017.

Også lørdagen står til at blive aldeles fremragende i 2017. Carpark North med Lau Højen i spidsen gæster for anden gang nogensinde Parkscenen.

Hits i massevis byder også Anne Linnet på til festivalen. Store klassikere som ”Tusind Stykker”, ”Barndommens Gade” og ”Forårsdag” kommer til at skabe masser af fællessang.

På Parkscenen er der også dømt Grand Prix-fest, gummibåd og sol, når Birthe Kjær indtager scenen. Lars Lilholt gæster festivallen med sit forrygende show, som Nord-Als flere gange har nydt særdeles godt af.

Der er også mulighed for at huske tilbage på de gode gamle 80´ere, når Hit Med 80´erne spiller de største hits fra dengang. Store musikalske oplevelser venter desuden med TooManyLeftHands, Northern Assembly og Thorbjørn Risager, mens KrebsFalch er klar til at skabe stemning i særklasse.

Du kan læse mere på musikfestival.dk samt på Facebook hvor du løbende kan blive klogere på nye offentliggørelser og andre informationer om Nord-Als Musikfestival.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk