Brian Johansen har kastet lys over sommerrevyen i hele 15 år

26. juli 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

IMG_6695I forlængelse af forestillingen i Sønderborg S0mmerrevy fredag aften, blev lysmand Brian Johansen bedt om at lade lyset passe sig selv, mens han smuttede ned på scenen. Og fordi det var chefen selv, der kom med opfordringen, så skyndte Brian Johansen sig derned.IMG_6682

Artiklen fortsætter under annoncen

– Brian Johansen har været med på holdet gennem hele 15 år netop i aften, siger Leif Maibom til den fyldte teatersal, der netop havde givet et stående bifald efter revyen. Og uden Brian ville ingen af dem have set det mindste af det, der foregik på scenen.

– Det er hele 15 år siden, jeg ringede til Brian og spurgte, om han ville være med. Jeg kendte ham ikke, men havde fået ham anbefalet, siger revydirektøren.

– Ikke nok med at Brian er super til sit arbejde, så er han også blevet en rigtig god ven, siger Leif Maibom. Han roser især Brian Johansens talent som problemknuser.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når jeg spørger, om der ikke var et eller andet med lyset, så plejer Brian at sige:

– Jo, men det fiksede jeg lige.IMG_6660

På scenen fik Brian Johansen overrakt kage fra datteren, champagne fra hotellets Mette Pedersen og vin fra Johnna Maibom. Tanken var at Brian Johansens søn skulle dele flag ud til revyholdet, så de kunne stå og flage for jubilaren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men når man giver en lille dreng en masse flag, så får man dem ikke sådan lige tilbage igen.

Hvis ikke du har været i Sønderborg Teater og more dig over den festlige sommerrevy, så skal du ringe til billetkontoret og høre, om der er et par billetter til sommerens sidste forestilling, som spilles lørdag aften. Klik på revyens banner på Sønderborg Nyt.

billede

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...