Brikkerne samles til årets Stafet for Livet

16. april 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der er fuld gang i tovholdergruppen til dette års udgave af Stafet for Livet, som finder sted på Ringriderpladsen fra 31. august til 1. september. På et møde tirsdag aften blev der samlet op på de mange brikker i det puslespil, der i sidste ende skal blive den hidtil bedste udgave af Stafet for Livet.

Rikke fra Kræftens Bekæmpelse gav opskriften på overblik.

– Vi skal gerne have flere til at købe lys, som skal tændes under lysfesten, så i må tænke på, hvordan vi klarer den udfordring, siger formanden for Stafet for Livet, Jesper Rosanes. Og det skal de to kvinder, der har ansvaret for lysene tænke over frem til næste møde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Nyt tilbyder Stafet for livet at linke til deres hjemmeside, så sønderborgenserne nemt og bekvemt kan klikke sig ind og købe et lys, der kan tændes under Lysfesten den 31. august på Ringriderpladsen.

Flere hold på løbebanen

– Og vi skal have flere hold til at stille op, så hvis bare vi kan finde en ansat på Danfoss og en på Linak – og i andre virksomheder – der vil samle et hold, så vil det hjælpe os meget, siger Gitte Uldall, der er med i styregruppen. Hun opfordrer alle virksomheder til at stille med et hold i den gode sags tjeneste – og nævner lige, at det er en herlig oplevelse for de ansatte, at de bliver en del af en større begivenhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Måske kan et hold fra en afdeling i en virksomhed konkurrere mod en anden afdeling, siger hun. Selvfølgelig kan Nettos ansatte også udfordre Fakta-ansatte.

Sidste år deltog Statsskolen med et hold og de unge mennesker havde det virkeligt fint med at vise, at de faktisk kan forholde sig til mere end lektier og fredagsbar.

– Det giver et eller andet at være en del af noget alvorligt, sagde en af deltagerne.

Læs mere om Stafet for Livet og bestil dit lys på: www.stafetforlivet.dk/stafet/soenderborg

27. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Tag med Hr. Weyse bagom Badehotellet

27. februar 2024 Kultur

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie, Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Det gør han i Sønderborg Teater den 30, oktober klokken 20, skriver arrangørerne. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen […]

Læs mere...