Brith Olesen styrer Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling i Sønderborg

Brith Olesen hjælper Kræftens Bekæmpelse. Foto: Ole Kæhler
Brith Olesen hjælper Kræftens Bekæmpelse. Foto: Ole Kæhler
19. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ikke ret længe siden Kræftens Bekæmpelse havde en stor landsindsamling og her i Sønderborg er det Brith Olesen, som bor i Vollerup, der er tovholder på indsamlingen.

“Den 6. april har vi den næste indsamling, så fra januar får vi travlt”, siger Brith Olesen til SønderborgNYT. Hun tog over i 2021 og har også meldt sig klar til indsamlingen i ’25.

“Jeg hjælper, fordi jeg synes, det er god sag at støtte. Min far døde af kræft og rigtigt mange andre bliver ramt. Vi alle kender jo en”, siger hun og tilføjer, at i Sønderborg er folk gode til at give en donation.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For at vi kan sende indsamlere rundt i Sønderborg – og her har jeg ansvaret for området med postnummeret 6400 – så skal der være rutekort og de frivillige skal skrives ind på de ruter, som de gerne vil ha’. Der er familier, som har gået den samme rute i 20 år og det skal ikke laves om”, siger Brith Olesen og fortæller, at der også skal findes sponsorer, som kan dække udgifter til lidt slik og lidt at drikke til de frivillige indsamlere.

“Alle kender Knæk Cancer, men der er mange, som ikke kender Landsindsamlingen, så der skal gøres en indsats for at den bliver lige så kendt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...