Broager: Cirka 400 er klar til at køre i cykeloptog

28. juni 2018 Kultur

Fantasien får frit løb hos de ca. 400, der engagerer sig i at byde publikum en god oplevelse i årets cykelringridning i Broager. Det er på fredag, vi får at se, hvad holdene har fundet på. Og før fredag aften får ingen at vide, hvad vi får at se.

Alle hold holder kortene tæt til kroppen, skriver Broager.dk

Et af de hold, der har været med i en halv snes år er et hold fra Højløkke. Over ti år har holdet vundet fem gange og haft wildcard én gang. Holdet vandt i 2009 som præster, der trak Egernsund kirke efter sig. I 2010 vandt holdet med ”pelikaner i olie”, som symbol på olieplatformen det gik galt for, og i 2011 var temaet graffiti på Jellingestenen. Som det første hold nogensinde vandt Højløkke tre år i træk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...