Broager Kultur: Foredraget Halv mand – helt menneske

20. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Den 21. april 1991 blev hans verden radikalt ændret. Den dag mistede han begge sine ben. I dag, 20 år efter ulykken, aner René Nielsen fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau, skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj.

René Nielsen - 113 cm høj.

René Nielsen – 113 cm høj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortæller han om, når Broager Kultur inviterer til foredag den 12. februar kl. 19 i BroagerHallen.

Frem for at blive indebrændt og ty til bitterhed, lykkedes det for René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han pludselig kun en halv mand, men han besluttede sig for, at ville være et helt menneske.images (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Fortællingen om René Nielsen er en rørende historie om en mand, der var udsat for en ulykke, der i sig selv var uhyggelig grum, hård og uretfærdig, men som efter det store chok og et år med uendelig fysisk smerte, formåede at vende ulykken til en styrke i sit liv.

Læs mere og tilmeld dig HER

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...