Broager skal ha’ vækket julemanden

14. december 2017 Kultur

Søndag skal vi have vækket julemanden, som ligger og sover i Broager.

Det er den 3. søndag i advent og kun syv dage til juleaften, så det er vigtigt at så mange som muligt møder frem, skriver Julemandsudvalget i en pressemeddelelse.

Julemandsudvalget har allieret sig med Broager Frivillige Brandværn og Orkester som vil være i byen for at hjælpe til med underholdningen og alt det praktiske.

Vi mødes alle kl. 14:30 ved Broager Sparekasse på Storegade. Her vil julemandens vogn og heste stå klar og det samme vil Broager Frivillige Brandværn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vi så forhåbentlig har fået vækket Julemanden og hans ”små nisser”, køres der rundt i byen og det er nok sikkert, at han har søde sager i sækken til alle børn og barnlige sjæle.

Vi slutter turen rundt i byen ved byens juletræ og her skal der så danses omkring juletræet, sammen med julemanden og hans nisser.

Mor, far og bedsteforældre må også gerne deltage.

Brandværnsorkestret spiller julesange, og sangeren som står ved mikrofonen vil synge sammen med backing gruppen fra brandværnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter dansen uddeles juleposerne mod aflevering af julepose-billetterne. De kan købes i SuperBrugsen i Broager til og med den 15. december.

Skulle der nu være nogen, der bliver sultne, har julemandsudvalget aftalt med Ældre Sagen i Broager at de står klar med varme grillpølser ved SuperBrugsen hele eftermiddagen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...