Broager Sparekasse fejrer Lars Christensen med en reception

14. december 2015 Broager
Bestyrelsesformand Peter Johannsen.

Bestyrelsesformand Peter Johannsen.

Bestyrelsesformand Peter Johannsen fra Broager Sparekasse bød

Sparekassedirektør Lars Christensen, der fejres i anledning af sin 50-årsdag.

Sparekassedirektør Lars Christensen, der fejres i anledning af sin 50-årsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

mandag eftermiddag gæsterne velkommen til den fødselsdags-reception i Broager Sparekasse Skansen, som sparekassen holder for direktør Lars Christensen, der runder 50 år.

“Lars Christensen har været vores direktør i godt otte år og han blev valgt ud i et felt af stærke kandidater”, siger bestyrelsesformand Peter Johannsen i sin velkomst. Han fortæller, at direktøren har været i sparekassen i ti år.

“Lars Christensen har gjort sit til, at Broager Sparekasse er troværdig og så er han jo et konkurrencemenneske, så han gør også alt for, at Broager Sparekasse er og bliver en vinder”, siger bestyrelseformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I bestyrelsen er vi selvfølgelig glade for, vi har en direktør, der er vellidt hos de ansatte og også rundt omkring i Sønderborg og omegn. Og så er Lars Christensen god til at få Broager Sparekasse med de steder, hvor det giver mening. Blandt andet er det på grund af ham, at navnet på stedet, hvor vi er lige nu er Broager Sparekasse Skansen”, siger Peter Johannsen.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...