Broager Sparekasse: Sats penge aktier uden risiko for at tabe det mindste

26. maj 2014 Erhverv

Broager Sparekasse tilbyder investeringslystne at gå med i en investeringsordning, Globale Favoritter 14:17, hvor der risikofrit sættes penge i aktier, som er udvalgt af sparekassen. Det specielle er, at de investorer, der skyder 25.000 kroner eller flere ind, de har garanti for minimum at få pengene igen.

Leif Thomassen fra Broager Sparekasse kom med et godt tilbud til de investeringslystne.

Leif Thomassen fra Broager Sparekasse kom med et godt tilbud til de investeringslystne.

– Investorer binder sig for 3 1/2 år og giver investeringerne afkast, så får de mere retur end de skød ind, siger Leif Thomassen fra Broager Sparekasse til de knap fyrre interesserede, der torsdag aften lagde aftenturen forbi Broager Sparekasse Skansen, hvor det var muligt at blive klogere på det gode tilbud, som i første omgang lød for godt til at være sandt.

– Det fantastiske ved ordningen er, at vi garanterer jer, at i minimum får jeres investering retur, hvis aktiemarkedet opfører sig helt anderledes end vi satser på, siger Leif Thomassen. Sparekassen sikrer sig imod underskud gennem en forsikringsordning.

Start købene mandag

Mandag er de ansatte i Broager Sparekasse klar til at hjælpe med investeringen. Og penge fra børneopsparinger, pensionsordninger, alle selskabstyper samt helt almindelige konti kan sættes ind på Globale Favoritter.

– Vores forventning er, at i får et bedre afkast på aktier end i gør i statsobligationer og almindelige indlån, siger Leif Thomassen. Broager Sparekasse tilbyder ikke en rente for indskuddene.

– Men i stedet tilbyder vi jer chancen for et aktieafkast, som udbetales sammen med det indskudte beløb efter 3 1/2 år, siger han.

Der blev lyttet grundigt og flere af gæsterne synes, det er et godt tilbud, fordi det er trygt.

Der blev lyttet grundigt og flere af gæsterne synes, det er et godt tilbud, fordi det er trygt.

Sikker investering

Via Garanti-Invest købes der aktier i 15 udvalgte virksomheder, hvor der er udsigt til, at der kommer en gevinst.

– Vi spreder investeringerne til forskellige erhverv og til forskellige lande, så der er de bedste muligheder for et afkast, siger Leif Thomassen. Det er virksomheder, der ikke har de store udsving i deres satsninger og eksperter betragter dem som sikre investeringer.

Leif Thomassen fortæller, han sagtens kunne skrue nogle investeringspakker sammen, hvor der er udsigt til afkast på op imod i 30 procent og mere.

– Men så kan der ikke tegnes forsikring, siger han. Og netop forsikringer gør, at der ikke er risiko for at tabe nogle af sine penge gennem de 42 måneder, hvor de bindes i Globale Favoritter.

Vigtige datoer

Fra nu og frem til den 20 juni kan der sættes penge ind på favorit-ordningen i Broager Sparekasse. Indskydernes indskud arbejder fra og med den 23. juni.

Den 22. december 2017 kan du ringe til Broager Sparekasse og spørge, hvor meget, du har tjent.

Klik på maskotten og læs mere om ordningen.

Klik på maskotten og læs mere om ordningen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk