Broager Sparekasse udbetaler 5,5 mio. til glade kunder

10. juni 2014 Uncategorized

Den lokale Broager Sparekasse har stor succes med et alternativ til de traditionelle opsparingskonti, hvor renterne typisk er lave. Uden risiko for at miste en krone kan kunderne i stedet indsætte pengene på en ny konto, hvor afkastet bestemmes af udviklingen på aktiemarkedet. Om få dage udbetaler Broager Sparekasse således 5,5 mio. kr. til en gruppe meget glade kunder.broager 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Borager Sparekasse er klar med stor check til glade kunder.

Borager Sparekasse er klar med stor check til glade kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse har stor succes hos kunderne med de såkaldte strukturerede indlån. Som alternativ til en almindelig opsparingskonto med lav rente kan kunderne i stedet vælge at sætte sparepengene ind på en konto, der ikke forrentes som et almindeligt indlån. I stedet bestemmes afkastet af udviklingen på aktiemarkedet. Går udviklingen den rette vej, er det lig med lukrative afkast, der er langt højere end den normale rente eller ved eksempelvis investering i statsobligationer. Går det knap så godt, er ikke en krone tabt, og det fulde beløb, man tre et halvt år år tidligere satte ind på kontoen, står urørt tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop nu udbetaler Broager Sparekasse ca. 5,5 mio. kr. i afkast til de kunder, der i foråret 2011 valgte det strukturerede indlån Globalt Forbrug 11:14.

– Udviklingen på aktiemarkedet har været positiv, og når vi om ganske få dage udbetaler afkastet, forventer vi, at det lander på 11,9 %. Det betyder, at hvis man f.eks. i sin tid indbetalte 10.000 kr., får man et udbytte på ca. 1.200 kr. Havde man i stedet valgt at investere i statsobligationer i samme periode, ville afkastet have været under 100 kr., fortæller formuecenterdirektør i Broager Sparekasse, Leif Thomassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikkert valgbroager

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse har flere lignende strukturerede indlån, der også udvikler sig positivt. Det næste, der skal udbetales, ligger allerede på 8,3 % i afkast, og den udvikling forventes at fortsætte.

 – Strukturerede indlån er et godt alternativ til både almindelige opsparingskonti og statsobligationer, og samtidig appellerer det også til dem, der måske ikke helt har modet til at kaste sig ud i decideret aktiehandel eller investering. For man risikerer ikke at tabe sin opsparing, og det værste, der kan ske, er, at beløbet er uændret, når perioden er slut, siger Leif Thomassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...