Broagerland Rideklub har indviet Legehuset

27. februar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

I lørdags i bidende kulde klippede formanden for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget Charlotte Riis Engelbrecht den røde snor til Broagerlands Rideklubs nye hal ”Legehuset”.

Hallen er før blevet brugt af Broager Renseanlæg, men i de senere år har den stået tom. Rideklubben købte laden efter en budrunde i oktober 2014. Der gik et halvt år før skødet endelig var underskrevet i det digitale system. Naturstyrelsen sagde god for ændret anvendelse i december 2015, hvorefter kommunen lynhurtigt fik sendt et tillæg til lokalplanen i høring.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juni 2016 bevilligede Kultur-, Borger-, og Fritidsudvalget 150.000 kr. til renovering af bl.a. laden, og i løbet af efteråret har rideklubbens flittige medlemmer – godt hjulpet af en ufaglært tømrer i samfundstjeneste – fået sat plader og tagrender på hallen.

En flok piger har lagt gummimåtter, sand og flis på bunden, så ”Legehuset” nu kan bruges af klubbens privatryttere i de tidsrum på dagen, hvor den store hal er optaget af ridefysioterapi og undervisning.

”Efter to et halvt års arbejde ved skrivebordene og tre måneders praktisk arbejde står vi endelig med en færdig hal, som vil give privatrytterne bedre træningsvilkår”, sier rideklubbens formand Lisa Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubbens medlemmer havde foreslået over 50 navne til hallen, som nu er døbt ”Legehuset”.

Indvielsen skete i en pause under weekendens Fastelavns-Sponsor-Stævne, og bagefter var der ”brødtorte” til alle de fremmødte.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...