Brug søndag eftermiddag på Ringbakken – Hygge mod Had

26. april 2019 Kultur

Mens andre prædiker had i Sønderborg på søndag holder vi fra klokken 13:30 fest for mangfoldigheden i haven ved Ringbakken 4, skriver byrådsmedlem Didde Lauritzen på Facebook.

Hun er medarrangør af hyggearrangementet, som er et alternativ til at deltage i den demonstration, som partiet Stram Kurs har bebudet.

“Det, som Rasmus Paludan står for, er ikke i dansk ånd og slet ikke i Sønderborgs. OG derfor laver vi et hyggearrangement og deltager man hos os, så viser man, at man ikke er af samme mening som Stram Kurs prdker”, siger Didde Lauritzen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

PÅ SønderborgNYTs Facebook har Didde Lauritzen læst, der er en del, der vil opsøge Stram Kurs’ arrangement.

“Og det lader til, at de gør det for at se, hvad der sker. Måske i håbet om, at politiet skal stoppe Rasmus Paludans modstandere”, siger hun og tilføjer:

“Det er langt bedre at blive væk, ignorere ham og så vise, at Sønderborg er en mangfoldig kommune”.

Der byders på kaffe, kage musik og hygge – og Didde Lauritzen opfordrer til, at man vender hadet ryggen og kommer til hygge på Ringbakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, der er mening i, at vi samles på tværs af kulturer og hygger os sammen”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...