Brugerne hos Frelsens Hær udstiller billeder under temaet I Kunstens Have

27. februar 2019 Kultur

Onsdag eftermiddag blev der holdt fernisering hos Frelsens Hær, hvor der er skabt en masse billeder. der alle er en del af resultatet efter en kunstworkshop med Rick Towle, som endnu en gang har løftet sine kursister og givet dem troen på, at de faktisk kan udtrykke sig gennem billeder.

“Gruppen fra Frelsens Hærhar arbejdet ud fra temaet ‘I Kunstens Have’ og der er jo plads til at fortolke og derigennem kommunikere til andre gennem kunsten”, sagde Rick Towle ved ferniseringen.

Inden publikum og kunstnere blev lukket ind til udstillingen, fortalte Rick Towle, at det har været en spændede gruppe mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De alle blev bedre og så er der et par stykker, der har et åbenbart talent for at tegne og male”, sagde Rick Towle til SønderborgNYT.

Undervejs har deltagerne været på besøg på et tysk museum og tegne eller male sammen med et lignende tysk workshophold – og herefter var både danske og tyske kunstnerspirer på Sønderborg Slot, hvor Riddersalen var rammen om en dag med herlig udsigt fra vinduerne.

“Det fantastisk dejlige ved at lave workshop er den proces, som deltagerne kommer igennem. Først er de usikre og forsigtige, men de kommer hurtigt til at føle sig mere frie og det giver bedre værker”, sagde Rick Towle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...