Buddy Holly fester først mest for de unge og så for alle

5. juli 2016 Erhverv

Tom Holden føler sig klar til at løfte teltdugen for en masse unge mennesker fredag aften i Buddy Holly-teltet, hvor der skal være masser af fed musik.
Men inden fredag skal der lige ordnes en del praktiske ting. For eksempel skal der lægges teltdug over rammerne til teltet, så der bliver noget at løfte, når gæsterne skal lukkes ind.

“Det er Kær Tivoli, der stiller teltet op og bare det sker i løbet af onsdag, så er det fint. Vi kommer torsdag med alt det, der skal stå i det. Så faktisk har vi den tid, der skal til”, siger Tom Holden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag er det Duplë, Johnson og Too Many Left Hands, der leverer festmusikken og lørdag står Baracode Brothers og dj Mitu på scenen.

“Når vi kommer frem til søndag, så skifter vi hele konceptet og giver plads til TopSeven, der spiller nonstop partymusik”, siger Tom Holden. Han fortæller, at der allerede er reserveret masser af pladser til mandag, hvor herrerne fra Herrefrokosten skal mødes med damerne og feste videre til pladsen lukker.

Se også: TV: Buddy Holly teltet er for de unge – og alle de andre

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...