Buddy Holly fester først mest for de unge og så for alle

5. juli 2016 Erhverv

Tom Holden føler sig klar til at løfte teltdugen for en masse unge mennesker fredag aften i Buddy Holly-teltet, hvor der skal være masser af fed musik.

Tom Holden står foran det, der bliver Buddy Hollyteltet.

Tom Holden står foran det, der bliver Buddy Hollyteltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men inden fredag skal der lige ordnes en del praktiske ting. For eksempel skal der lægges teltdug over rammerne til teltet, så der bliver noget at løfte, når gæsterne skal lukkes ind.

“Det er Kær Tivoli, der stiller teltet op og bare det sker i løbet af onsdag, så er det fint. Vi kommer torsdag med alt det, der skal stå i det. Så faktisk har vi den tid, der skal til”, siger Tom Holden til SønderborgNYT.

Fredag er det Duplë, Johnson og Too Many Left Hands, der leverer festmusikken og lørdag står Baracode Brothers og dj Mitu på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi kommer frem til søndag, så skifter vi hele konceptet og giver plads til TopSeven, der spiller nonstop partymusik”, siger Tom Holden. Han fortæller, at der allerede er reserveret masser af pladser til mandag, hvor herrerne fra Herrefrokosten skal mødes med damerne og feste videre til pladsen lukker.

 

Se også: TV: Buddy Holly teltet er for de unge – og alle de andre
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...