Butikstyve på spil hos guldsmed

10. juli 2019 112

Onsdag fik politiet en anmeldelse fra en guldsmed i Jernbanegade.

“Der er en butikstyv, der er løbet fra butikken med en bakke med guldsmykker”, siger Jens-Peter Rudbeck fra politiet i Sønderborg.

To danske mænd var kommet ind i butikken og den ene afledte personalet, mens den anden sikrede sig smykkerne.

“Manden, der tog smykkerne, beskrives som dansk, mellem 35 og 40 år, 175-180 centimeter høj. Han har et smalt hageskæg, bærer briller og var iført grå hættetrøje, blå joggingbukser og havde sort basketkasket på. Og så havde han en rød rygsæk”, siger Jens-Peter Rudbeck fra politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden gerningsmand, der afledte personalet ved at spørge til nogle ure, beskrives også somn dansk.

“Han er mellem 35 og 40 år, kraftig og har en sort tattovering på venstre hånd og højre underarm. Han var iført en sort hættetrøje med en klovn på, bar sort cap”, siger Jens-Peter Rudbeck.

Begge mænd forsvandt på cykler i retning mod rutebilstationen.

Hvis du mener, du ved, hvem de to tyve er, så ring til Politiet på 114.

“Den gerningsmand, der afledte personalet, vendte kort tid efter tilbage til butikken og undskyldte. Han forklarede at han er prøveløsladt og stak af igen”, siger Jens-Peter Rudbeck.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke nok med at han afledte personalet. Han holdt også døren, så manden med smykkebakken hurtigt kunne komme ud af butikken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...