Butikstyveri udviklede sig til en indlæggelse på hospitalet

23. februar 2016 112

Et simpelt butikstyveri udviklede sig i mandag til en helt anden og mere dramatisk politiforretning. Det hele begyndte med en anmeldelse om tyveri fra Lidl i Sønderborg.

Kl. 17:09 kom der anmeldelse om at en 21-årig mand havde stjålet en enkelt plade hvid chokolade. Patruljen kørte ud for at tale med tyven. Han blev sigtet for tyveriet og blev løsladt igen kl. 17:40.

Kl. 18:25 blev politiet så kaldt ud til Ottemosevej hvor den unge mand bor. Han havde det ikke godt og opførte sig på en måde, så familien ikke kunne håndtere ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da patruljen kom derud vurderede betjentene at den 21-årige ikke havde det spor godt og de valgte at tilkalde en læge der skulle vurdere om manden kunne indlægges på en psykisk afdeling.

Manden gik pludselig til angreb på betjentene, der dog fik styr på ham og fik ham kørt til hospitalet.

“Vi sigter ham ikke for overfaldet, men håber, han får hjælp, så han får det bedre”, siger politiet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...