Butterfly: Mange af kvinderne træner ekstra meget

10. februar 2015 Kultur
Annette og Inger har vinder-strategien på plads.

Annette og Inger har vinder-strategien på plads.

Over en periode på tre måneder er der adskillige af kvinderne i Butterfly Fitness, der får træner lidt mere end de plejer og det er muligheden for at vinde et rejsegavekort til Bravo Tours samt træning resten af året til halv pris, der motiverer kvinderne.

“Det er en venindekonkurrence, så vi skal finde sammen to og to og så ellers bare træne så mange gange som muligt”, siger Annette og Inger til SønderborgNyt. På tavlen kan de se, at de i hvert fald ikke ligger i top.

“Vi må komme lidt oftere. Gerne fem gange om ugen og ikke bare de tre-fire gange, som vi plejer”, siger Annette. Opskriften på sejren er ganske enkelt at komme til træning flest dage.

“Det kunne være fint at vinde hovedpræmien eller blot blive det mest aktive par i en måned”, siger Inger. Hver måned får det mest aktive par at vide, at de kan træne resten af året til halv pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herligt sted

“Vi kan rigtigt godt li’ at komme i Butterfly, fordi vi har det godt på kryds og tværs. Her er der ikke nogen, der lige måler en med et vandrende blik”, siger Inger.

“Her er vi med på holdtræningen og det er alletiders, fordi man jo lige giver den lidt ekstra, når der trænes i flok”, siger Annette. Hun har et klart mål om at få bedre kondi og tabe en smule.

“Ja, der må gerne smutte lidt fra sidebenene”, siger Inger. Hun synes, at den energi, der bærndes af, er det hele værd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det giver jo – mærkeligt nok – energi at bruge eenrgi”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...