Butterfly: Ulla og Lone udfordrer sig selv med Metafit

15. juni 2015 Sønderborg

Der er rigtigt mange kvinder, der finder og holder både formen og formerne i de mange maskiner i Butterfly Fitness i Sønderborg. Men mandage klokken 19 skubbes alle maskinerne til side, så der bliver plads til Metafit.

dk/wp-content/uploads/2015/06/IMG_0315-300×208.jpg” alt=”Lone og Ulla i højt humør efter mandagens Metafit.” width=”300″ height=”208″ /> Lone og Ulla i højt humør efter mandagens Metafit.

Det er en helt ny måde at træne på og mandag aften var det blot anden gang, at kvinderne udfordrede sig selv i et fantastisk power-program, der tager en lille halv time. Det hedder Metafit og du kan læse om det HER

“Det er supergodt, fordi man presser sig selv en lille smule ekstra og får pulsen helt op. Det er en god følelse”, siger Ulla. Med på holdet var også Lone, der siger:

“Uanset hvor god form man er i, så finder man sin grænse og det gør, at man presser en lille smule mere. Det er jo bare lige de sidste tyve sekunder”, siger Lone.

Kom og vær med

Med Metafit får du meget på kort tid. Det er jo blot en halv times træning.IMG_0296

“Og så er det bestemt en fordel at have trænet lidt først”, siger de to kondistærke kvinder.

Heldigvis er det helt i orden at komme et smut indenfor og kigge en mandag klokken 19 og få en snak med nogle af de aktive efter deres træning.

Eneste krav er: Du skal være kvinde for at slippe indenfor.

galleri

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk