Buxtehudekoret besøger Broager

27. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:gemeinsame%20Probe%20des%20Schweizer%20Streichorchesters%20mit%20den%20Sänger%20der%20Musikvereinigung%20zeigt,%20Matthäuskirche%20in%20Luzern

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordschleswigsche Musikvereinigung har i år et omfattende program i adventstiden. Den 3. søndag i advent deltager foreningens Buxtehudekoret i en traditionel Adventsvesper i Broager. Oratoriekoret opfører også adventsmusik i Aabenraa lørdag, den 6. december kl. 16 i Skt. Nicolai Kirke og søndag, den 7. december kl. 16 i Kunstmuseet i Tønder.   Korene opfører musik af Bach, Torelli, Mendelsohn, Brahms, Purcell og Buxtehude.

Oratoriekoret består af flere end 100 korsangere og ledsages både af et schweizisk strygeorkester fra Hochdorf i nærheden af Luzern, og af den kendte sønderjyske organist Frank Laue.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden de kendte stykker som ”En rose så jeg skyde” og Buxtehudes version af den kendte salme ”In dulci jubilo” opfører oratoriekoret bl.a. Bach-kantaten ”Nun kommt der Heiden Heiland”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...