Buxtehudekoret besøger Broager

27. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:gemeinsame%20Probe%20des%20Schweizer%20Streichorchesters%20mit%20den%20Sänger%20der%20Musikvereinigung%20zeigt,%20Matthäuskirche%20in%20Luzern

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordschleswigsche Musikvereinigung har i år et omfattende program i adventstiden. Den 3. søndag i advent deltager foreningens Buxtehudekoret i en traditionel Adventsvesper i Broager. Oratoriekoret opfører også adventsmusik i Aabenraa lørdag, den 6. december kl. 16 i Skt. Nicolai Kirke og søndag, den 7. december kl. 16 i Kunstmuseet i Tønder.   Korene opfører musik af Bach, Torelli, Mendelsohn, Brahms, Purcell og Buxtehude.

Oratoriekoret består af flere end 100 korsangere og ledsages både af et schweizisk strygeorkester fra Hochdorf i nærheden af Luzern, og af den kendte sønderjyske organist Frank Laue.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden de kendte stykker som ”En rose så jeg skyde” og Buxtehudes version af den kendte salme ”In dulci jubilo” opfører oratoriekoret bl.a. Bach-kantaten ”Nun kommt der Heiden Heiland”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...