Byer vil klimaet – 400 borgmestre underskrev aftale

8. december 2015 Erhverv

Erik_Lauritzen_COP21_underskrift

Efter fredagens imponerende borgmestermøde på Paris’ rådhus kan ingen længere være i tvivl: Verdens byer og borgere bakker 100% op om en styrket klimaindsats. Sønderborg var med, både til borgmestermødet fredag og i Le Bourget, hvor det hele foregår, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere end 400 borgmestre fra hele verden, repræsenterende byernes internationale netværk og samtidig mere end 50% af verdens befolkning. De var fredag samlet på rådhuset i Paris, hvor den ene klimadebatrunde afløste den anden – kun afbrudt af Frankrigs præsident François Hollande, globale skuespiller-kendisser, Al Gore og erhvervsledere fra store globale virksomheder, som alle udtrykte deres ubetingede opbakning til en styrket og action-orienteret klimaindsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været fantastisk at deltage i COP21-arrangementerne og især at opleve hvordan verdens byer bakker op om en styrket klimaindsats. Sønderborg er med Compact of Mayors tidligt med inde i kernen af dette samarbejde. Og jeg er overbevist om, at Sønderborgs klimaindsatser både vil få positiv effekt på klimaet og bidrage til vækst for de mange involverede Sønderborg-virksomheder“, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren havde i Paris følgeskab af direktør Peter Rathje, ProjectZero.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk