Byggeriet ved Porten til Sønderborg er indledt

21. oktober 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Domicilbyggerier, højteknologiske virksomheder, dagligvarer og liberale erhverv vil præge nyt attraktivt erhvervsområde ved motorvejen og untitled1Alssundbroen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Novasol Dansommer først med nyt servicekontor, som vil få positiv betydning for turismen i området.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Det er de tre nøgleord, der har afgørende betydning for udvikling af nye og attraktive erhvervsområder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et sådant område er Porten til Sønderborg med en beliggenhed lige ud til Sønderborg motorvejen og til Alssundbroen.

Foto:Privat

Foto:Privat

Det 48.000 kvadratmeter store areal med plads til 12.000 kvadratmeter byggerier vil i de kommende fem til otte år blive udviklet til at rumme unikke kontorejendomme, dagligvarer, liberalt erhverv, sundhedshus og højteknologiske virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arkitektonisk er der krav til at skabe et flot og unikt område, hvor bygningerne kan være fra 1 til 3 etager afhængig af, hvor de placeres.

Området har ni større og mindre byggefelter, og kan ses af de bilister, der dagligt færdes på Alssundbroen og motorvejen.

Det første skridt til udviklingen af arealet skete, da borgmester Erik Lauritzen tirsdag tog det første spadestik til byggemodningen og opførelsen af en kontorejendom, der fra april næste år skal huse Novasol Dansommers nye servicekontor.

Det er det lokale investeringsfirma RIKLI Invest ApS med erhvervsmanden Svend Aage Kjær i spidsen, der investerer i kontorejendommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For ham har projektet og den attraktive beliggenhed været afgørende for investeringen.

“Det er ikke helt for sjov vi investerer. Det skal naturligvis være en god forretning, men det er sjovere at skabe noget, der giver arbejdspladser end klippe kuponer”, siger Svend Aage Kjær.untitled2

“Placeringen af det nye servicekontor er meget hensigtsmæssig for både gæster og sommerhusejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ved, det vil gavne den lokale turisme”, siger servicebureauleder Mikael Larsen, Novasol Dansommer. Kontoret tages i brug i løbet af april 2015.

Det er seks år siden, at SIB Byggeri A/S og Alssund Invest ApS introducerede planerne for udviklingen af et nyt og attraktivt erhvervsområde beliggende lige ud til indkørslen til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den økonomiske krise, investorernes tilbageholdenhed og et kompliceret lokalplanarbejde har imidlertid påvirket planerne, så det først er nu spaden stikkes i jorden.

SIB fører i øjeblikket forhandlinger med investorer om placering af en dagligvareforretning, sundhedshus, et benzinanlæg, kontorfaciliteter til liberalt erhverv og højteknologiske virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Områdets meget attraktive beliggenhed gør det velegnet til placering af virksomhedsdomiciler .

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...