BYGMA fortsætter som stadionsponsor i Sønderborg Fremad

19. april 2021 Sport
Morten Bak, Bent Lund og Kim H. Andersen
Morten Bak, Bent Lund og Kim H. Andersen

Sønderborg Fremad har forlænget med stadionsponsoren BYGMA Sønderborg, så klubbens hjemmebane fortsat hedder BYGMA Park frem til sommeren 2023.

Sønderborg Fremad har siden 2018 trænet og spillet deres hjemmekampe på BYGMA PARK og det fortsætter klubben også med de næste to år.

“Vi var utroligt glade for, at BYGMA Sønderborg kom ind dengang og vi er mindst lige så glade for, at vi fortsætter vores samarbejde”, siger formand Bent Lund på vegne af bestyrelsen.

“Stadionnavnet er blandt vores mest eksponerede produkter her i lokalområdet og navnet BYGMA PARK har i den grad indprentet sig i folks bevidsthed, hvor vi i Sønderborg Fremad hører til”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør Morten Bak fra BYGMA Sønderborg siger.

“Vi er utrolig glade for at vi igen fik mulighed for at støtte vores lokale hold og fortsætte samarbejdet. Det er et sponsorat og som sådan ikke noget, som vi forventer vil give os større omsætning. Men vi vil gerne bakke op om klubben og alt det arbejde, som frivillige lægger i den”.

Sønderborg Fremad ser frem til mange gode træningstimer og kampe på BYGMA PARK og vil byde alle klubbens medlemmer, trænere, udeholdene, dommere, tilskuere, andre sponsorer og samarbejdspartner meget velkomme på BYGMA PARK.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk