Byliv og Infrastruktur: Frode Sørensen svarer på kritik

7. november 2014 Erhverv

Formand for Teknik og Miljøudvalget Frode Sørensen, Socialdemokraterne, skriver:

Jeg føler anledning til at komme med nogle kommentarer til byrådsmedlem Peter Hansens udtalelser til SønderborgNyt den 5. november 2014 om den politiske involvering eller mangel på samme i ”Byliv og Infrastruktur”.

Peter Hansen udtaler, at vi ”Åbenbart ikke har lært af fortidens fejl” og han råder flertalsgruppen til at lytte til den kritik, der kommer i høringsperioden.

Peter Hansen er tilsyneladende en af igangsætterne af planen Byliv og infrastruktur.

Peter Hansen er tilsyneladende en af igangsætterne af planen Byliv og infrastruktur.

Jeg skal ikke kommentere de fejl som Teknik og Miljøudvalget begik i Peter Hansens tid som formand, men jeg kan berolige Peter Hansen og alle andre med, at alle høringssvar vil blive behandlet i Teknik- og Miljøudvalget.

Peter Hansen udtaler videre Der har ikke været nogen form for politisk involvering i den plan.”

Jeg kan oplyse, at det var det forrige Teknik og Miljøudvalg, hvor Peter Hansen var formand for Teknik- og Miljøudvalget, der den 21. august 2013  via dagsordenens pkt. 4 besluttede, at sætte arbejdet i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seminar

Den 26. august 2014 blev udkast til strategiplanen præsenteret på et seminar på Alsion. Her deltog fra det nuværende Teknik- og Miljøudvalg, formanden, Frode Sørensen, Jesper Kock, Ganeswaran Shanmugaratnam og Inger Plauborg.

Fra erhvervsliv og interesseorganisationer deltog repræsentanter for Dansk Industri, Sønderborg Handel, Havneselskabet, Landsbylaugene, Ungdommen, Handicaprådet, Sønderborg Erhverv og Turisme, Politiet, Projekt Zero og Sønderborg Kommunes tekniske forvaltning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover deltog eksterne konsulenter fra COWI og Gehl Architechs.

Politisk behandling

Den 9. september 2014 behandlede Teknik og Miljøudvalget strategiplanen og i enighed besluttede udvalget at sende planen videre til Byrådet med en anbefaling om at strategiplanen blev sendt i høring.

Den 24. september 2014 godkendte et enigt økonomiudvalg at sende strategiplanen i høring.

Læs artiklen fra 5. november HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...