Byliv og Infrastruktur: Frode Sørensen svarer på kritik

7. november 2014 Erhverv

Formand for Teknik og Miljøudvalget Frode Sørensen, Socialdemokraterne, skriver:

Jeg føler anledning til at komme med nogle kommentarer til byrådsmedlem Peter Hansens udtalelser til SønderborgNyt den 5. november 2014 om den politiske involvering eller mangel på samme i ”Byliv og Infrastruktur”.

Peter Hansen udtaler, at vi ”Åbenbart ikke har lært af fortidens fejl” og han råder flertalsgruppen til at lytte til den kritik, der kommer i høringsperioden.

Peter Hansen er tilsyneladende en af igangsætterne af planen Byliv og infrastruktur.

Peter Hansen er tilsyneladende en af igangsætterne af planen Byliv og infrastruktur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg skal ikke kommentere de fejl som Teknik og Miljøudvalget begik i Peter Hansens tid som formand, men jeg kan berolige Peter Hansen og alle andre med, at alle høringssvar vil blive behandlet i Teknik- og Miljøudvalget.

Peter Hansen udtaler videre Der har ikke været nogen form for politisk involvering i den plan.”

Jeg kan oplyse, at det var det forrige Teknik og Miljøudvalg, hvor Peter Hansen var formand for Teknik- og Miljøudvalget, der den 21. august 2013  via dagsordenens pkt. 4 besluttede, at sætte arbejdet i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seminar

Den 26. august 2014 blev udkast til strategiplanen præsenteret på et seminar på Alsion. Her deltog fra det nuværende Teknik- og Miljøudvalg, formanden, Frode Sørensen, Jesper Kock, Ganeswaran Shanmugaratnam og Inger Plauborg.

Fra erhvervsliv og interesseorganisationer deltog repræsentanter for Dansk Industri, Sønderborg Handel, Havneselskabet, Landsbylaugene, Ungdommen, Handicaprådet, Sønderborg Erhverv og Turisme, Politiet, Projekt Zero og Sønderborg Kommunes tekniske forvaltning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover deltog eksterne konsulenter fra COWI og Gehl Architechs.

Politisk behandling

Den 9. september 2014 behandlede Teknik og Miljøudvalget strategiplanen og i enighed besluttede udvalget at sende planen videre til Byrådet med en anbefaling om at strategiplanen blev sendt i høring.

Den 24. september 2014 godkendte et enigt økonomiudvalg at sende strategiplanen i høring.

Læs artiklen fra 5. november HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Sol og Strand vil leje sommerhuse ud i et strategisk samarbejde med Interhome

8. februar 2023 Erhverv

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer flere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde. Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at […]

Læs mere...