Byrådet lukker SET

19. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I forlængelse af byrådets godkendelse af erhvervsfremmestrategi 2014-2018 på mødet den 7. maj 2014 etableres foreningen Sønderborg Vækstråd 2. oktober 2014. Dette sker efter byrådets godkendelse af foreningens vedtægter samt en driftsaftale mellem Sønderborg Kommune og foreningen.rådhus1

Artiklen fortsætter under annoncen

Den godkendelse ventes på Byrådsmødet den 1. oktober.

Endvidere godkendte byrådet Masterplan for iværksætteri på mødet den 7. maj 2014. Masterplanen danner grundlag for en fokusering og en ensretning af iværksætteraktiviteterne i Sønderborg. Aktiviteterne forventes samlet i Sønderborg Iværksætter Alliance (SIA).

På baggrund af ovenstående foreslås det, at driftsaftalen mellem SET og Sønderborg Kommune efter gensidig aftale ophører ved udgangen af 2014, og at foreningen Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter nedlægges.

Artiklen fortsætter under annoncen

SET´s personale forudsættes virksomhedsoverdraget til Sønderborg Vækstråd. SET´s aktiver, passiver, rettigheder og forpligtelser forudsættes ligeledes overdraget.

Herunder tilgodehavender, inventar, kontrakter og aktiviteter.

SET´s strategiske- og driftsmæssige planer for turismedelen videreføres i 2015 i Sønderborg Vækstråd. Planlægningen for 2016 og fremadrettet håndteres i Sønderborg Vækstråd, når masterplanen for handel og turisme er godkendt.

De penge, som Byrådet har planlagt at bruge i SET, bliver i stedet brugt i samarbejde med Vækstrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...