Byrådet reserverer 10 millioner Tour de France-kroner

2. december 2015 Kultur
images

Cykelhjul får pengene til at rulle.

Slesvigsk Parti er hurtige til at give grønt lys for at Sønderborg Kommune bidrager med 10 millioner kroner for at få Tour de France til Sønderborg i 2019 eller 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en helt fantastisk chance for at få pressedækning fra hele verden, så det skal vi da gøre”, siger Stephan Kleinschmidt på onsdagens byrådsmøde.

“Vi stemmer også ja i Venstre, men vi skal være opmærksomme på, der kommer kritik. Der er borgere, der mener, at det går ud over de borgernære opgaver som for eksempel hjemmeplejen”, siger Tage Petersen fra Venstre.

Det bliver spændende at opleve, om Sønderborg får mere presse for 10 millioner Tour-kroner end for 37 millioner Spejder-kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...