Byrådet reserverer 10 millioner Tour de France-kroner

2. december 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
images

Cykelhjul får pengene til at rulle.

Slesvigsk Parti er hurtige til at give grønt lys for at Sønderborg Kommune bidrager med 10 millioner kroner for at få Tour de France til Sønderborg i 2019 eller 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en helt fantastisk chance for at få pressedækning fra hele verden, så det skal vi da gøre”, siger Stephan Kleinschmidt på onsdagens byrådsmøde.

“Vi stemmer også ja i Venstre, men vi skal være opmærksomme på, der kommer kritik. Der er borgere, der mener, at det går ud over de borgernære opgaver som for eksempel hjemmeplejen”, siger Tage Petersen fra Venstre.

Det bliver spændende at opleve, om Sønderborg får mere presse for 10 millioner Tour-kroner end for 37 millioner Spejder-kroner.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...