Byrådet sender penge til historiecentret, teatret og FC Sønderborg

28. juni 2018 Kultur

Historiecenter Dybbøl Banke vil udvide med nye gader og bygninger, Sønderborg Teater skal renoveres, og FC Sønderborg vil gerne ansætte en manager, der bl.a. skal styrke udviklingen af de unge fodboldtalenter. Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme bakker op omkring projekterne og vil gerne medfinansiere dem, og det har Byrådet nu godkendt.

Historiecenter Dybbøl Banke har søgt om støtte til et forprojekt til realisering af Dybbøl Banke Vision 2020. Historiecentret ønsker at binde fortællingen om Dybbøl Mølle, Historiecentret og det omkringliggende landskab bedre sammen og vil derfor gerne udvide faciliteterne med nye gader og bygninger, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er behov for at renovere Sønderborg Teater og forbedre salens lydanlæg.

Fodbold

FC Sønderborg er en elite- og talentoverbygning for 11 fodboldklubber i Sønderborg Kommune, og klubsamarbejdet har nu udarbejdet en masterplan, der skal styrke talentudviklingen i Sønderborg.

Et vigtigt element i masterplanen er, at der ansættes en manager på fuld tid som sportschef, seniortræner og idrætskonsulent på Sønderborg Talentakademi.

Udvalget har tidligere givet 100.000 kr. til medfinansiering af manageren og bevilger nu yderligere 300.000 kr. Resten af finansieringen kommer fra Sønderborg Talentakademi.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...