Byrådet skal sende Byliv og infrastruktur i ny høring

26. februar 2015 Erhverv

Den reviderede plan for Sønderborg bymidte er onsdag kommet gennem Økonomiudvalget – og om en uge kan Byrådet sende planen i en ny høring.

Det nye strategiforslag indeholder bl.a. følgende ændringer:handel2

Kongevej, Møllegade og Løngang forbliver åben i begge retninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omdannelsen af Rønhaveplads sker i samarbejde med Sønderborg Handel.

Sønder Havnegade forbliver åben i begge retninger.

Damgade lukkes, men lukningen flyttes længere op ad gaden.

“Vi har været igennem en rigtig god proces, hvor rigtig mange borgere har givet deres mening til kende. Vi har lyttet til forslagene og foretaget en række justeringer i strategiplanen. Ambitionen er stadig at skabe et sammenhængende netværk af byrum, der giver rum for oplevelser og aktiviteter til gavn for byens borgere og turister”, siger Frode Sørensen, formand for udvalget for Teknik og Miljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er det først Byrådet, der skal godkende ændringerne og bagefter er det borgerne, der får chancen for at skrive høringssvar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...