Byrådet skal sende Byliv og infrastruktur i ny høring

26. februar 2015 Erhverv

Den reviderede plan for Sønderborg bymidte er onsdag kommet gennem Økonomiudvalget – og om en uge kan Byrådet sende planen i en ny høring.

Det nye strategiforslag indeholder bl.a. følgende ændringer:handel2

Kongevej, Møllegade og Løngang forbliver åben i begge retninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omdannelsen af Rønhaveplads sker i samarbejde med Sønderborg Handel.

Sønder Havnegade forbliver åben i begge retninger.

Damgade lukkes, men lukningen flyttes længere op ad gaden.

“Vi har været igennem en rigtig god proces, hvor rigtig mange borgere har givet deres mening til kende. Vi har lyttet til forslagene og foretaget en række justeringer i strategiplanen. Ambitionen er stadig at skabe et sammenhængende netværk af byrum, der giver rum for oplevelser og aktiviteter til gavn for byens borgere og turister”, siger Frode Sørensen, formand for udvalget for Teknik og Miljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er det først Byrådet, der skal godkende ændringerne og bagefter er det borgerne, der får chancen for at skrive høringssvar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...