Byrådets udvalg skal holde godt øje med budgetterne

14. december 2022 Politik

På Økonomiudvalgets møde onsdag formiddag blev det besluttet, at der skal holdes ekstra godt øje med økonomien i de forskellige udvalg og forvaltninger.

“Vi ved, at 2023 også bliver et stramt år og der kommer ekstra udgifter i forbindelse med flygtninge og på det sociale område”, siger borgmester Erik Lauritzen.

“Nu sender vi så et signal om, at budgetterne skal overholdes og skal der strammes op, så skal det ske i tide”, siger borgmesteren.

Målet med det ekstra fokus er, at kommunen ikke igen skal opleve store budgetoverskridelser, som dem der var på det sociale område tidligere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fagudvalgene har ansvaret for at sikre budgetoverholdelse indenfor deres fastlagte budgetrammer samt at foretage korrigerende handlinger, såfremt en budgetoverskridelse forventes, står der i teksten til Økonomiudvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...