Caras hjemmepleje – iværksættere med succes

12. juni 2014 Uncategorized

Det går forrygende godt for de to iværksættere, der startede deres eget hjemmepleje-firma, Caras. I begyndelsen var der basei stuen hos den ene af de to sygeplejersker, men tidligere på året rykkede de til lokaler på Hertugtorvet i Augustenborg.

Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen er iværksættere med vækst i firmaet.

Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen er iværksættere med vækst i firmaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det går rigtigt godt, så vi er glade, siger Anette Eg Koch til Sønderborg Nyt. Sammen med Anja Cecilie Jacobsen bruger hun 60-70 timer om ugen i Caras. Og trods de mange timer, så kan de to ildsjæle slet ikke nå ud til alle de ældre selv.

– Vi har i dag 8 fastansatte og 16 timelønnede, siger Anette Eg Koch og tilføjer, at de har fire firmabiler.

Trygge ved Caras

Når ældre eller deres pårørende vælger at skifte den kommunale hjemmepleje ud med en privat, så sker det ikke på baggrund af reklamer, men mest fordi de hører om andre, der synes, at Caras giver god service.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi bliver kendt ved mund-til-mund-metoden og vi hører, at det betyder meget, vi begge er sygeplejeske-uddannede siger Anette Eg Koch. Hun forklarer, at de ældre føler sig mere trygge, fordi der er høj og god faglighed.

Hvis du vil vide mere om Caras, så kan du klikke på linket: Caras – eller ringe til dem på 7070 7948

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...