Junior Chambers: Kend dig selv og dit netværk

9. februar 2015 Erhverv

Midt i januar blev der på Scandic i Sønderborg holdt generalforsamling for JCI Sønderborg, hvor handlingsplan og budget for året 2015 blev enstemmigt godkendt. Temaet for året i den lokale afdeling afspejles i tre ben: Kend dig selv, dit netværk og netværkets omgivelser.

27-årige Carina Pedersen er ingeniør.

27-årige Carina Pedersen er ingeniør.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Da jeg gik til valg i september 2014, valgte jeg at fokusere på de tre emner, som har været vigtige for mig i mine 2 ½ års medlemskab af JCI. Personlig udvikling, lederskabstræning og professionelt netværk har været essentielt for mig. Den viden og udvikling jeg har oplevet de seneste år, vil jeg gerne give videre til min afdeling,” siger Local President Carina Pedersen i en pressemeddelelse. Siden årsskiftet har hun båret titlen: Local President.

Afdelingsmøder der skaber værdi

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med den resterende bestyrelse har formanden planlagt et år, der skal skabe værdi for medlemmerne.
”Det er vigtigt for mig, at hvert afdelingsmøde skaber værdi for den enkelte. Med en i forvejen travl hverdag er det vigtigt, at man som medlem går fra et møde med ny viden, konkrete værktøjer og/eller nyt netværk, som kan skabe yderligere værdi i hverdagen”, siger Carina Pedersen.

Programmet for året er allerede fastlagt og på årshjulet er blandt andre Ole Daugbjerg, direktør for Sønderborg Vækstråd, Susanne Frandsen fra virksomheden Direktør Dating og Lars Thomsen, der under emnet kend dig selv vil coache medlemmerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Local President med ambitioner

Carina Pedersen er udannet civilingeniør og arbejder til daglig som adjunkt og innovationskoordinator på Business College Syd. Hun er opvokset i Dybbøl og har studeret på SDU i Sønderborg.
”Udover at have ambitioner for året 2015 i JCI Sønderborg, er det vigtigt for mig, at vi også har fokus på at fremme udviklingen af Sønderborg by. Vi som organisation brænder for byen og arbejder for at sætte Sønderborg på landkortet.”

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...