Junior Chambers: Kend dig selv og dit netværk

9. februar 2015 Erhverv

Midt i januar blev der på Scandic i Sønderborg holdt generalforsamling for JCI Sønderborg, hvor handlingsplan og budget for året 2015 blev enstemmigt godkendt. Temaet for året i den lokale afdeling afspejles i tre ben: Kend dig selv, dit netværk og netværkets omgivelser.

27-årige Carina Pedersen er ingeniør.

27-årige Carina Pedersen er ingeniør.

”Da jeg gik til valg i september 2014, valgte jeg at fokusere på de tre emner, som har været vigtige for mig i mine 2 ½ års medlemskab af JCI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Personlig udvikling, lederskabstræning og professionelt netværk har været essentielt for mig. Den viden og udvikling jeg har oplevet de seneste år, vil jeg gerne give videre til min afdeling,” siger Local President Carina Pedersen i en pressemeddelelse. Siden årsskiftet har hun båret titlen: Local President.

Afdelingsmøder der skaber værdi

Sammen med den resterende bestyrelse har formanden planlagt et år, der skal skabe værdi for medlemmerne.
”Det er vigtigt for mig, at hvert afdelingsmøde skaber værdi for den enkelte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en i forvejen travl hverdag er det vigtigt, at man som medlem går fra et møde med ny viden, konkrete værktøjer og/eller nyt netværk, som kan skabe yderligere værdi i hverdagen”, siger Carina Pedersen.

Programmet for året er allerede fastlagt og på årshjulet er blandt andre Ole Daugbjerg, direktør for Sønderborg Vækstråd, Susanne Frandsen fra virksomheden Direktør Dating og Lars Thomsen, der under emnet kend dig selv vil coache medlemmerne.

Local President med ambitioner

Carina Pedersen er udannet civilingeniør og arbejder til daglig som adjunkt og innovationskoordinator på Business College Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er opvokset i Dybbøl og har studeret på SDU i Sønderborg.
”Udover at have ambitioner for året 2015 i JCI Sønderborg, er det vigtigt for mig, at vi også har fokus på at fremme udviklingen af Sønderborg by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi som organisation brænder for byen og arbejder for at sætte Sønderborg på landkortet.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...